Go to top
Maksut
Juniorit

90

  • 8 - 14 vuotiaat
  • 13 harjoittelukertaa
Aikuiset, kevät 2023

170

  • Tammikuusta heinäkuun loppuun.
  • 4 päivää / viikko
Muut maksut

  • Muita maksuvaihtoehtoja on mm. maksaminen kuukausittain, kausittain tai vuosittain. Voit myös ostaa 10-kerran kortin tai maksaa juniorien jatkokurssin klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Mitä maksu kattaa?

Kausi/harjoittelumaksu antaa sinulle oikeuden osallistua Awasessa järjestettäville aikataulun mukaisille tunneille.

Esimerkiksi maksaessasi aikuisten syyskauden harjoittelumaksun, voit osallistua mihin tahansa aikuisten aikidotunnille. Mikäli taas ilmoittaudut alkeistekniikkaa käsittelevälle kurssille, voit osallistua maanantain ja keskiviikon alkeistekniikkaa käsitteleville tunneille. Perheaikidoon ilmoittautuminen antaa sinulle oikeuden käydä sunnuntain perheaikidossa.

Sisältyykö maksuun vakuutus?

Awasen harjoittelu/kausimaksu ei sisällä vakuutusta. Aikidovakuutuksen voit hankkia joko Aikidoliiton kautta tai vakuutusyhtiöstäsi. Aikidovakuutus kannattaa hankkia tapaturmien varalta, sillä useimpien vakuutusyhtiöiden vapaa-ajan- ja tapaturmavakuutus ei kata budolajeissa tulleita vaurioita.

Alkeiskurssilaisena sinun on mahdollista saada Aikidoliiton tarjoama vakuutus. Aikidoliitto tarjoaa Sporttiturvavakuutuksen kaikille lajin harrastamisen aloittaville. Vakuutus on voimassa kaikilla alle 3 kk kestävillä kursseilla ennen 6. kyun vyöarvon suorittamista, ja kattaa kurssilla tapahtuvan harjoittelun. Sporttiturvan saadaksesi sinun tulee olla jonkin seuran jäsen ja ilmoittaa tietosi Aikidoliittoon.

Aikidoliiton vakuutuksen saat hankittua tästä.

Tarvitsenko lisenssin ja mistä sen saa?

Osallistuaksesi liiton järjestämiin tapahtumiin, kuten vyökokeisiin ja  liiton leireille osallistumiseen, tarvitset aikidolisenssin. Lisenssin voi hankkia Aikidoliitosta. Lisenssin saaminen edellyttää voimassa olevaa vakuutusta. Vakuutuksen voi ottaa joko Aikidoliitosta lisenssin yhteydessä tai omalta vakuutusyhtiöltään.

Voiko maksuun saada alennusta?

Awasen harjoittelu/kausimaksut ovat kiinteitä väestöryhmistä riippumattomia maksuja, eikä alennusryhmiä ole. Poikkeuksena perheyhteisöjä koskeva sisarusalennus: mikäli perheestä lajia harrastaa Awasessa useampi lapsi, on toisen lapsen harrastusmaksu 20 % pienempi.

Voiko maksua lykätä?

Maksujen eräpäivät ovat sovittavissa tapauskohtaisesti. Mikäli tarvitset lisää aikaa maksamiseen, ole rohkeasti yhteydessä seuran pääopettajaan.

Voinko kokeilla ilman sitoutumista?

Jos olet kiinnostunut lajista, mutta et ole vielä varma, oletko löytänyt oman lajisi, voit vierailla harjoitussalilla muutaman kerran ilman harjoittelumaksun maksamista. Jos laji tempaa mukaansa, voit ilmoittautua itsellesi sopivaan ryhmään ja maksaa harjoittelu/kausimaksun liittyen energiseen harrastajajoukkoomme.

Mitä harjoitteluasu maksaa?

Alkeisryhmissä harjoitteluasuksi käy tavalliset liikuntavaatteet. Muissa harjoituksissa tarvitaan harjoitteluun sopiva harjoitteluasu (geiko-ki), joka maksaa uutena 50-100 €. Harjoitteluasu on hyvä hankkia viimeistään ennen ensimmäiseen vyökokeeseen osallistumista tai kun siirtyy alkeisharjoituksesta muihin harjoituksiin. Harjoitteluasuksi kelpaa myös judo- tai karate-puku. Uuden puvun voi helpoiten hankkia netin kautta. Ohessa linkit muutaman aikidonharjoitteluun sopivaan pukuun (1, 2 ja 3)

Rekisteröityessäni minulta kysyttiin henkilötietoja. Mihin tietoja käytetään?

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavat henkilötiedot siirtyvät automaattisesti Awase ry:n jäsenrekisteriin. Jäsenrekisteri sisältää tiedot rekisteröidyn nimestä, iästä, sukupuolesta ja yhteystiedot yhteydenottoa varten sekä alaikäisten osalta yhteystiedot huoltajalle. Jäsenrekisterissä olevia tietoja käytetään ainoastaan laskujen toimittamiseen harjoittelukaudelle ilmoittautumisen yhteydessä sekä ajankohtaisten harjoittelijoita ja seuraa koskevien tiedotteiden toimittamiseen. Tiedotteiden vastaanottaminen on vapaaehtoista ja sen voi perua milloin vain. Jäsenrekisteri on ainoastaan seuran vastuuhenkilöiden nähtävissä, eikä kerättyjä tietoja käytetä suoramainontaa, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.

 

Tämä ei ollutkaan minun lajini – kuinka lopetan?

Ikävää, ettei laji vastannut odotuksiasi. Lajin lopettaminen ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Voit halutessasi ilmoittaa lopettamisesta ohjaajallesi, jolloin hän tietää olla odottamatta sinua paikalle, mutta sinun ei ole pakko tehdä ilmoitusta. Voit vain lakata tulemasta harjoituksiin.

Otamme kuitenkin mielellämme vastaan palautetta ja kuuntelemme kehitysehdotuksia toimintaamme koskien. Mikäli harrastuksen lopettamiseen on vaikuttanut jokin olosuhde, jota meidän on omalla toiminnallamme mahdollista muuttaa, voit halutessasi antaa meille palautetta myös nimettömänä.