Go to top
Uutiset
22 tammi
2022

Alle 16-vuotiaiden harjoitukset alkavat viikolla 4

Alle 16-vuotiaiden ohjatut harjoitukset aloitetaan terveysviranomaisten rajoitukset ja suositukset huomioiden viikolla 4. Harjoituksia pidetään Tiistaisin klo 17-18. Harjoitukset on suunnattu 13-17-vuotiaille aikidon harrastajille ja lajin aloittamisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Tunneilla käydään läpi perustekniikoita ja aikidolle ominaista tapaa liikkua. Tunnit ovat avoinna myös FunAction liikuntaryhmäläisille. Keskiviikkoisin klo 17-18. Harjoitukset on suunnattu 8-13-vuotiaille alkeis/peruskurssin suorittaneille junioreille...

09 tammi
2022

Harjoitukset peruttu 24.1.2022 asti

Tatami on suljettuna 24.1.2022 asti terveysviranomaisten päätöksen mukaisesti. Sulkutoimilla pyrimme takaamaan ohjaajien ja harjoittelijoiden turvallisuuden ja mahdollistamaan harjoittelun tulevaisuudessa. Tiedotamme kauden jatkumista koskevista muutoksista aina mahdollisimman pian saadessamme lisätietoja pandemian aiheuttamista rajoitus- ja sulkukäytännöistä.

17 joulu
2021

Kiitos kuluneesta kaudesta!

Tänään on kiitoksen aika – Awase ry kiittää kaikkia harjoittelijoita, ohjaajia ja vierailijoita kuluneesta vuodesta. Vuosi on ollut omalla tavallaan pitkä ja raskas, mutta kuitenkin ihan antoisa. Todettava onkin, että vaikka koronatilanteen aiheuttamat rajoitukset ja katkot ovat varmasti syöneet useamman tatamin kassaa, harjoittelijoita kuin kärsivällisyyttäkin, on samaan aikaan saatujen harjoittelupäivien ilo luonut monelle uusia näkökulmia..

05 joulu
2021

Koronatodistus Awasen harjoituksiin

  • 05/12/2021
  • Pekka Häkkinen
  • 33 views

Seuran hallitus on päättänyt, että 5.12.2021 alkaen vaadimme harjoituksissamme koronatodistuksen kaikilta harjoittelijoilta. Päätös on tehty Etelä-Suomen aluehallintoviraston 2. joulukuuta  2021 tehdyn päätöksen mukaisesti, koska haluamme pitää salin auki myös rajoitusten aikana. Katso lisää  COVID-19 Terveysturvallisuussuunnitelma.

10 loka
2021

Kuinka opetan aikidoa -seminaari Awasen dojolla Kaapelitehtaalla

  • 10/10/2021
  • Pekka Häkkinen
  • 79 views

Miten opetat aikidoa – Mitä opetat, kun opetat aikidoa ? Awase järjestää Kaapelitehtaalla 6.11 ”Kuinka opetan aikidoa” -seminaarin, joka on tarkoitettu kaikille, jotka ohjaavat tai aikovat ohjata aikidoharjoituksia. Tule kuulemaan näkemyksia ja jakamaan kokemuksiasi. Seminaarin hinta on 30€ ja se laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos olet maksanut Awase syyskauden harjoittelumaksun, niin tämä seminaari sisältyy siihen. Ohjaajana toimii..

20 elo
2021

Junioriharjoitukset alkavat 31.8.

Junioreiden syyskausi aloitetaan viikolla 35 eli harjoittelemaan pääsee taas 31.8. alkaen AVIn ja terveysviranomaisten antamat ohjeistukset huomioiden (kts. COVID-19 Terveysturvallisuussuunnitelma).   Aiemmista kausista poiketen, olemme asettaneet tunneille ikäsuosituksen, jotta harjoitukset olisivat mielekkäämmät eri ikäisille junioreille. Ikärajat eivät kuitenkaan ole ehdottomia, joten jos oman ikäryhmän tunti ei sovellu harjoitteluun, mutta haluaa silti harjoitella, voi saapua kokeilemaan..