Go to top
Uutiset
20 elo
2021

Junioriharjoitukset alkavat 31.8.

Junioreiden syyskausi aloitetaan viikolla 35 eli harjoittelemaan pääsee taas 31.8. alkaen AVIn ja terveysviranomaisten antamat ohjeistukset huomioiden (kts. COVID-19 Terveysturvallisuussuunnitelma).   Aiemmista kausista poiketen, olemme asettaneet tunneille ikäsuosituksen, jotta harjoitukset olisivat mielekkäämmät eri ikäisille junioreille. Ikärajat eivät kuitenkaan ole ehdottomia, joten jos oman ikäryhmän tunti ei sovellu harjoitteluun, mutta haluaa silti harjoitella, voi saapua kokeilemaan..

14 elo
2021

Back-to-aikido -seminaari Awasen dojolla Kaapelitehtaalla

Koronatauko (tai pidempi tauko) aikido treeneissä – joko kaipaat tatamin hellää kosketusta ? Onpa syysi mikä tahansa – ruuhkavuodet, muutto, työ, talonrakennus – voit aina aloittaa uudelleen. Awase järjestää nyt Back-To-Aikido -seminaarin, jotta kotiin unohtuneet aikidokat pääsisivät takaisin salille lajin pariin. Lue lisää, innostu uudelleen ja tule Back-to-Aikidoon. Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille aikidoa..

14 elo
2021

COVID-19 Terveysturvallisuussuunnitelma

COVID-19 Terveysturvallisuussuunnitelma Kaikissa Awase ry:n ohjatuissa harjoituksissa noudatetaan AVI:n ja terveysviranomaisten antamia ohjeistuksia ja suosituksia. Tällä hetkellä emme vaadi koronarokotustodistusta harjoittelijoilta. Seuran hallitus on keskustellut aiheesta ja odotamme asiasta lisäohjeistusta Olympiakomitealta. Koska haluamme pitää harjoitukset turvallisina ja salin auki kaikille harjoittelijoille rajoitusten puitteissa, toivomme harjoittelijoiden huolehtivan koronarokotteen ottamisesta terveysviranomaisten ohjeistamalla tavalla. Lisäksi pyydämme kiinnittämään eritystä..

01 elo
2021

Syyskauden harjoittelusta

Koronavirustilanteen vuoksi syksyn harjoituskausi aloitetaan varovaisin askelin elokuussa. Syksyn harjoittelumaksut kattavat tänä syksynä siis poikkeuksellisesti myös elokuun harjoitukset. Yleisiä, kaikille avoimia harjoituksia pidetään elokuussa koronatilanteen niin salliessa tiistai, keskiviikko ja torstai iltaisin tatamilla klo 18-19:30. Syyskuussa palaamme aiemmilta kausilta tuttuun aikatauluun. Harjoituksissa on voimassa samat suositukset kuin viime syksynä: Tule paikalle vain, jos olet terve ja oireeton...

14 kesä
2021

Harjoitusten alkaminen säädösten purkautuessa

Kesä tuskin on alkanut, mutta me  käännämme katseemme jo tulevaan. Päivien lyhetessä toimintaa aletaan käynnistää harjoituksin ja leirein, mikäli säädökset niin sallivat. Heinäkuussa on tarkoitus aloittaa yhdellä harjoituksella viikossa. Elokuussa vanhojen harrastajien kanssa aletaan virittäytyä tunnelmaan ja harjoituksia pyritään pitämään kolme kertaa viikossa. Kesän loputtua on taas aika avata ovet myös uusille harrastajille maantaina 30.8...

01 kesä
2021

Uusi vyöarvo Awaseen; Onnea Iiris, 2. dan – takautuvasti :)

Koronasta huolimatta on viime vuonna pidetty vyökokeita ja seuraamme on saatu hienosti useampi uusi Dan -arvo. Viime vuoden marraskuussa Awasen Iiris suoritti hienolla suorituksella 2. dan vyöarvon Järvenpäässä Akebonon syysleirillä. Hyvä Iiris ! Awase onnittelee takautuvasti myös kaikkia muita graduointiin osallistuneita uusista dan-arvoista!

27 tammi
2021

Harjoitustauko jatkuu 27.1.2021 -> toistaiseksi

Koronavirus tilanteen vuoksi, Helsingin kaupungin asettamien suositusten mukaisesti, harjoitustauko jatkuu 27.1.2021-> toistaiseksi.   ***   Given the ongoing spread of coronavirus COVID-19, for the protection of all our dojo members, families, friends and everyone else, all the aikido practice will be canceled for now.

08 tammi
2021

Harjoitustauko jatkuu tammikuun loppuun asti

Koska koronavirus ei osoita edelleenkään talttumisen merkkejä, osallistumme tartuntateiden katkaisuun ja tartuntojen ennaltaehkäisyyn jatkamalla harjoitustaukoa. Tatami on kiinni koko tammikuun Helsingin kaupungin asettamien suositusten mukaisesti. *** Given the ongoing spread of coronavirus COVID-19, for the protection of all our dojo members, families, friends and everyone else, all the aikido practice will be canceled until 31.1.2021.

12 joulu
2020

Harjoitukset tauolla 10.1.2021 asti

Koronavirus ei esitä talttumisen merkkejä, joten rajoitukset jatkuvat. Pitääksemme itsemme, perheemme, ystävämme ja kaikki muut turvassa ja osallistuaksemme omalta osaltamme koronan leviämisen ehkäisyyn, olemme päättäneet pitää tatamin suljettuna 10.1.2021 asti suositusten mukaisesti. Päätös on harmillinen, sillä Awasessa aikidossa kyse ei ole ainoastaan harjoittelusta, vaan sisäisestä maailmasta, yhteisöstä, ystävyydestä ja vapaudesta. Nyt kun yhteinen aika ja..