Go to top
Opettajat

Vetäjämme ovat osaavia|omistautuneita|koulutettuja|oppilaita

Aikidon harjoittelussa harrastuksen mielekkyyteen vaikuttaa yhtälailla oma kiinnostus kuin itselle sopivan aikido suuntauksen ja opettajan löytyminen. Awasen dojolla harjoiteltava aikido on perinteistä Aikikai-aikidoa, jossa korostuvat liike, tekniikka ja taidot. Awasen ohjaajat ovat lajiliiton kouluttamia ja heitä yhdistää intohimo aikidon ymmärtämiseen ja jakamiseen. Dojoltamme löydät ilon ja omistautumisen lisäksi yhdessäoloa ja monenlaista ohjausta. Dojolla ohjaamisesta vastaavat:

inst_harri3_c2
Pääopettaja, 7. dan Aikikai

Harri Rautila

Seuran pääopettaja tunnetaan dojolla rentona, mutta vaativana ohjaajana, jonka tekniikka on pehmeää ja luovaa. Harrin tekemisessä korostuvat innovatiivinen ajattelu sekä perinteiden kunnioitus. Hän on harjoitellut aikidoa vuodesta 1972 lähtien useiden eurooppalaisten ja japanilaisten opettajien johdolla. Kaikkien näiden vuosien kokemuksella hän ohjaa pääsääntöisesti aikuisia sekä aseettomissa että aseellisissa tekniikoissa.
s-posti: harri@awase.fi

inst_markku5_c2
Pääopettaja, 6. dan Aikikai

Markku Kuusinen

Seuran toinen pääopettaja on seurassa tunnettu selkeistä liikesuunnista ja tarkasta perustekniikasta. Markun ohjauksessa pääseekin tutustumaan kurinalaisesti perustekniikan ytimeen, mutta myös haastavampiin sovellutuksiin. Hän on harrastanut aikidoa vuodesta 1980 lähtien useiden eurooppalaisten ja japanilaisten opettajien ohjauksessa. Markku ohjaa dojolla pääsääntöisesti aikuisia aseettomissa ja aseellisissa tekniikkoissa.
s-posti: markku@awase.fi

inst_antti_c2
Aikuiset, 5. dan Aikikai

Antti-Juhani Pekkarinen

Antti tunnetaan Awasessa äärimmäisen soljuvasta ja pehmeästä tekniikasta, jossa näkyvät perustekniikan vahva osaaminen ja arvostus. Antin lähes leikittelevät tekniikat haastavat harrastajia ajattelemaan budon luonnetta. Antti on harrastanut aikidoa vuodesta 1998 useiden eurooppalaisten ja japanilaisten opettajien johdolla. Awasessa Antti ohjaa aikuisten harjoituksia.
s-posti: anttijuhani@awase.fi

inst_ben2_c2
Aikuiset, 5. dan Aikikai

Ben Kamras

Jos aikidosta haluaa oppia perusteet nopeasti rennossa, mutta toimeliaassa ympäristössä, ovat Benin luotsaamat alkeistekniikkaa käsittelevät tunnit sinulle oikea paikka. Ben on harrastanut aikidoa vuodesta 1994, ja hänen ohjauksessaan korostuvat tekniikan selkeys ja yksityiskohtaisuus. Benin tunneilla perustekniikka tulee tutuksi iloisen ja puheliaan ohjaamisen kautta.
s-posti: ben@awase.fi

inst_graziella_c2
Juniorit, 4. dan Aikikai

Graziella Wik

Graziellan läsnäolon dojolla tuntee lämpimänä hyväntahtoisuutena ja ilona. Vuodesta 1996 asti lajia harrastanut Graziella ohjaa junioreita pehmeään ja rentoon tekniikkaan suurella kärsivällisyydellä. Venyttelevän pehmeästä ja pyöreästä tekniikasta tunnettu Graziella keskittyy perustekniikan opettamiseen.
s-posti: graziella@awase.fi

inst_arthur_c2
Aikuiset ja juniorit, 3. dan Aikikai

Arthur Velemzon

Säntillisen särmikkäästä tekemisestä tunnettu Arttu ohjaa dojolla junioreiden jatkoryhmää ja aikuisten vyökoeryhmää. Arttu on harrastanut aikidoa vuodesta 2010 asti. Hänen tekniikoissaan näkyvät nopeus ja vahvuus sekä selkeys ja puhtaus. Arttu tunnetaan dojolla fyysisesti raskaista treeneistä, mutta avoimesta ja antoisasta opetuksesta.
s-posti: arttu@awase.fi

inst_iiris2_c2
Juniorit, 3. dan Aikikai

Iiris Nikula

Iiriksen aikido tunneilla nautitaan liikkeestä ja tekniikoiden monimuotoisuudesta. Perustekniikoiden versioita opetellaan lajinomisten harjoitteiden kautta, jotka tuovat harjoitteluun leikinomaisuutta ja rentoutta. Iiriksen tunneilla ukemit ovat isossa osassa ja tekniikoissa keskitytään liikkeen ylläpitoon. Iiris on harjoitellut aikidoa Awasessa vuodesta 2013, ja ohjaa pääsääntöisesti junioreita.
s-posti: iiris@awase.fi

inst_kirsi3_c2
Juniorit, 3. kyu Aikikai

Kirsi Niittyaho

Kirsin tunneilla korostuvat leikkiminen ja leikinomaisuus. Lajitaitoja opetellaan leikkimisen kautta ja tunnit sisältävät kevyttä perustekniikkaa. Kirsi on harrastanut aikidoa vuodesta 2014, ja ohjaa eskariaikidoa.
s-posti: kirsi@awase.fi

awase_simage_instrouctors_01