Go to top
Aikidon harjoittelun aloittaminen Awasessa

Kun haluat aloittaa aikidon

 1. TULE AWASEN SALILLE
 2. HANKI MAKSUTON SUOMEN AIKIDOLIITON LISENSSI
  ==> ALOITA HARJOITTELU

Tule Awasen salille (maanantaisin tai keskiviikkoisin)

Awasessa on säännölliset alkeistason harjoitukset, joihin voit tulla ja aloittaa harjoittelun, kun sinulle sopii. Meillä ei ole ”kauden alussa” alkavaa peruskurssia, vaan mukaan voi tosiaan tulla kesken kauden. Harjoituksiin voi tulla kuntotasosta riippumatta.

 • SALI
  Awasen harjoitussali on Kaapelitehtaalla – Kaapelitehdas C-porras, 4:s kerros.
 • HARJOITUSAJAT
  Alkeisharjoitukset ovat maanantaisin 17:30-18:30 ja keskiviikkoisin 18:00-19:00.
  Katso muut harjoitusajat tästä.

Tule salille (sellaisena kuin olet )

Harjoituksiin voit saapua milloin vain ilman ennakkoilmoittautumista ja -valmistautumista: riittää, että päälläsi on mukavat, liikkumisen mahdollistavat vaatteet. Harjoittelun voi aloittaa omasta kuntotasosta tai liikuntataustasta huolimatta kuka tahansa.

 • HARJOITUKSET
  Tule harjoituksiin noin 15 minuuttia ennen harjoitusten alkua
 • HARJOITUSASU
  Ota mukaan mukava asu (verryttelyhousut ja hihallinen T-paita tms.) sekä pyyhe ja tossut. Myöhemmin voit hankkia harjoituspuvun. Kysy harjoituksissa vinkkejä puvun hankintaan.
 • PUKUHUONE
  Ennen harjoituksia jalat pestään ja tossuja käytetään kuljettaessa puhtain jaloin pukuhuoneesta saliin. Pukuhuoneet ovat myös 4:ssä kerroksessa.
 • KORUT JA HIUKSET
  Pitkät hiukset pitää sitoa kiinni ja ottaa sormukset ja muut korut ym. pois harjoitusten ajaksi,

Maksut ja lisenssit

Aikidon harjoittelua varten tarvitset aikidolisenssin ja vakuutuksen. Kun päätät tutustumisen jälkeen aloittaa harjoittelun, sinun on maksettava harjoitusmaksu.

 • HARJOITUSMAKSUT
  Ensimmäinen tutustumisharjoitus on maksuton, sen jälkeen voit valita itsellesi sopivimman harjoittelumaksun (koko vuosi, kausi, 1 kk tai 10 kerran sarjakortti).
 • LISENSSI JA VAKUUTUS
  Suomen Aikidoliitto tarjoaa kaikille yli 18-v aloittelijoille ilmaisen aikidon tutustumislisenssin, joka sisältää vakuutuksen. Tutustumislisenssi ja -vakuutus ovat on voimassa maksimissaan 3 kk TAI ensimmäiseen graduointiin asti. Hanki itsellesi Aikidoliiton tutustumislisenssi.

Lisätietoja awase (at) awase.fi