Ilmoittautumiset

Alempana tällä sivulla lista tällä hetkellä avoimista ilmoittaumisista, voit liittyä itsellesi sopivaan ryhmään ja saat vahvistuksen mukana harjoittelumaksulaskun. Harjoituksemme ovat avoimet ja voit saapua harjoituksiin aikataulujen mukaisesti, ja kysyä lisätietoja harjoitusten ohjaajalta. Huomioithan, että mikäli et ole harjoitellut aikidoa aiemmin, harjoittelu on helpoin aloittaa alkeistekniikasta. Tarkista aikatauluista itsellesi sopiva harjoitus ja tule rohkeasti dojolle.


Ilmoittautumisen yhteydessä annettavat henkilötiedot siirtyvät automaattisesti Awase ry:n jäsenrekisteriin. Jäsenrekisteri sisältää tiedot vain rekisteröidyn nimestä, iästä, sukupuolesta ja yhteystiedot yhteydenottoa varten sekä alaikäisten osalta yhteystiedot huoltajalle. Jäsenrekisterissä olevia tietoja käytetään ainoastaan laskujen toimittamiseen harjoittelu kaudelle ilmoittautumisen yhteydessä sekä ajankohtaisten harjoittelijoita ja seuraa koskevien tiedotteiden toimittamiseen. Tiedotteiden vastaanottaminen on vapaaehtoista. Jäsenrekisteri on ainoastaan seuran vastuuhenkilöiden saatavilla, eikä kerättyjä tietoja käytetä suoramainontaa, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin. (Henkilötietolaki 523/1999.)

Awase ry:n jäsenrekisternä onTaikala Oy:n toimittama ja ylläpitämä myClub-palvelu. Palvelun käyttö perustuu myClub-tunnukseen, jota voi käyttää kaikkien palvelua käyttävien seurojen tapahtuma-ilmoittautumiseen. Ohjeita ja lisätietoja jäsentileistä löydät myClub käyttöohjesivustolta.