UP!pro 2018 -tapahtuma info

Hyvinvoinnissa on kyse yhtälailla liikkumisesta kuin ilostakin – Miksi ei siis yhdistää näitä kahta?

Awase ry on mukana Helsingin yliopiston kasvatustieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden Condus ry:n järjestämässä UP!pro 2018! -tapahtumassa järjestämällä dojollaan kolme vapaata harjoitusta UP!pro -passin haltijoille.

Dojolla järjestettävä rasti on luonteeltaan Ajoitettu, mutta vapaa rasti (B). Aikidoa pääsee kokeilemaan harjoitussalilla tiistaina 11.9 klo 12-12:45, 13-13:45 ja 14-14:45. Rastille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Dojolle harjoittelijoita mahtuu mukavasti 20-30 henkilöä kerrallaan.

Harjoitussalille tullessasi huomioithan muutamia käytäntöihin liittyviä asioita: Dojolla noudatetaan dojoetikettiä ja harjoitellaan avojaloin.  Pitkät hiukset on suositeltavaa pitää kiinnitettyinä sekä kynnet lyhyinä. Vaatetukseksi käy kaikki rento ja mukava, joka mahdollistaa liikkumisen. Dojolle tullessasi tarvitsetkin mukaasi vain avoimen ja iloisen mielen sekä hieman rohkeutta.