Aloita aikido -teemaviikko 27.8-2.9.2018

Mieli on kuin laskuvarjo, se toimii parhaiten avattuna.

Niin kuin laskuvarjo toimiakseen, vaatii myös uuden harrastuksen aloittaminen avoimuuden lisäksi suotuisia tuulia. Pääkaupunkiseuden aikidoseurat tarjoilevat suotuisia tuulia uuden harrastuksen aloittamiseen Aloita aikido -teemaviikolla. Teemaviikolla aikidoseurat esittäytyvät järjestäen dojoillaan kokeilutreenejä ja avoimien ovien päiviä.

Awase ry:n lajinäytös pidetään torstaina 30.8 klo 18, tervetuloa. Lajinäytöksen jälkeen on mahdollisuus keskustella lajista ja lajin harrastamisesta harjoittelijoiden ja ohjaajien kanssa. Keskustelujen perusteella päätöksen tekeminen voi kuitenkin olla vaikeaa, joten lajia kannattaa tulla kokeilemaan itse.

Maanantaina 3.9 klo 17:30, jolloin lajia pääsee kokeilemaan käytännössä alkeiskurssin tunnille. Tunti on suunnattu yli 15 vuotialle. Uudet juniorit lajin pariin on mahdollista saattaa torstaina 6.9 klo 17.  Perheaikidon pariin voi itsensä ja lapsensa saatella sunnuntaina 9.8 klo 16. Jo lajia harrastaneiden harjoitusaikataulut voi tarkistaa seuran harjoitusaikatauluista.