Kevään harjoituskausi

Kevään harjoituskausi on alkanut; Harjoitusaikataulu on sama kuin syksyllä, mutta lisäksi Perjantaisin on yksi lisäharjoitus klo 19-20. Perjantain harjoitukset ohjaa Maija Linturi ja Olli-Pekka Jauhiainen. Muistakaa ilmoittautua harjoituksiin MyClubin kautta.
Lisäksi lauantain graduointiteknikka harjoitusten harjoitusaikataulu on muuttunut; lauantaisin graduointitekniikkaa käydään läpi klo 10:30-12.

Alkeiskurssilaisille tiedoksi:
Aikuisten alkeistekniikan tunnit pidetään maanantaisin klo 17:30-18:30 ja keskiviikkoisin 18-19. Junioreiden alkeistekniikan tunnit pidetään torstaisin klo 17-18. Harjoitukset ovat kaikille avoimet ja harrastamisen voi aloittaa koska vain.

Junioreiden jatkoryhmään ilmoittautujille tiedoksi:
Ilmoittautumisosiossa on mahdollista ilmoittautua kahteen jatkoryhmään: Junioreiden jatkoryhmä, tiistai ja Junioreiden jatkoryhmä, keskiviikko. Ilmoittautuminen toiseen ryhmään riittää. Ilmoittautumalla kumpaan tahansa ryhmään, olet oikeutettu käymään molemmilla jatkoryhmän tunneilla.